Home » Welkom bij MAAT » MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief Mei 2016 Agri » Wijzigingen in bedrijfsactiviteiten

Wijzigingen in bedrijfsactiviteiten

Om er voor te zorgen dat u niet alleen bij het aangaan van verzekeringen, maar ook gedurende de looptijd goed verzekerd bent, is het van belang dat u eventuele wijzigingen tijdig aan ons kenbaar maakt. Opdat ook over- en onderverzekering voorkomen kan worden.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan wijzigingen in bedrijfsactiviteiten en eventuele nevenactiviteiten, maar ook veranderingen ten aanzien van gebouwen, inventaris, voorraad, bedrijfslocatie, voer- en werktuigen, jaaromzet, eventueel het aantal medewerkers etc..

Op grond van de wijzigingen kunnen wij u voorzien van informatie over mogelijke risico’s die u loopt en de wijze waarop u dergelijke risico’s zou kunnen ondervangen door aanpassing van uw verzekering(en).

Zijn er in uw situatie wijzigingen of heeft u vragen over deze informatie, neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0318 – 596 496 of  via info@maat.nl.