Home » Welkom bij MAAT » MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief Zorg 2014 Zakelijk

Nieuwsbrief Zorg 2014 Zakelijk

Onlangs hebben u en uw medewerkers van de huidige zorgverzekeraar het voorstel ontvangen voor het nieuwe verzekeringsjaar. Vanaf nu is er de mogelijkheid om over te stappen van de ene naar de andere zorgverzekeraar. Een uitgelezen kans om op prijs en kwaliteit te vergelijken en de zorgverzekering aan te laten sluiten op de persoonlijke wensen.

Met een zorgverzekering via SAA Verzekeringen kiezen u en uw medewerkers voor een hoge kwaliteit aan dekkingen en een ruime keuze uit verschillende verzekeraars en pakketten.

Online zorg vergelijken
Als SAA Verzekeringen staan wij onze relaties graag met raad en daad bij. Zo ook met de zorgverzekering. Om het u en uw medewerkers nog gemakkelijker te maken, bieden wij graag de online zorgvergelijker van SAA Verzekeringen aan. Daarmee kan op een eenvoudige manier  de verzekering worden geselecteerd, die op dit moment het beste past. Zo kan er bijvoorbeeld aangeven worden hoeveel behandelingen fysiotherapie en/of alternatieve geneeswijzen meeverzekerd moet worden.

Via onze zorgvergelijker is ook snel en eenvoudig de nieuwe zorgverzekering af te sluiten. De overstapservice regelt vervolgens de opzegging van de huidige zorgverzekering. Daar is dan geen omkijken meer naar.

Voor onze zorgvergelijker klikt u hier

Deze link zou u ook kunnen gebruiken op uw medewerkersportaal of intranet.

Enkele voordelen van het zorgaanbod van SAA Verzekeringen:

·         Ruime keuze aan dekkingen
·         Maximale premiekorting
·         Helder advies
·         Snelle afhandeling van uw nota’s
·         Persoonlijke benadering
·         Opzegservice huidige verzekering
·         Eigen online omgeving
·         Uitstekende service

Samenwerking
Om de kwaliteit te blijven bieden die u van ons gewend bent, werken wij samen met Aevitae. Aevitae is een specialist in zorgverzekeringen. Zodoende kunnen wij het productaanbod continu afstemmen op de laatste ontwikkelingen en kunnen wij begeleiding naar de beste zorgverzekeringsproducten in de markt verzorgen.

Mijn Aevitae
Met “Mijn Aevitae” heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag online uw verzekering te raadplegen en eenvoudig zelf wijzigingen door te geven. Inloggen kan met de gebruikersnaam. Deze staat vermeld op de zorgpolis. Mijn Aevitae biedt  de volgende voordelen:

·         Declaraties online indienen
·         Zorgverbruik en resterend eigen risico inzien
·         Gegevens wijzigen
·         Verwerkte declaraties bekijken
·         Het polisblad en de polisvoorwaarden raadplegen
 
Ook het aanvragen van de Combipas (een zorgpas en Europese gezondheidskaart (EHIC) ineen) gaat via Mijn Aevitae. Zo is er ook tijdens verblijf in het buitenland verzekering van goede hulp.

Contact
Is er hulp en advies nodig bij het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering? Dan kan er natuurlijk contact met ons opgenomen worden. Wij zijn graag van dienst.