Home » Welkom bij MAAT » MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief MAAT Adviseurs » Nieuwsbrief Zorg 2014 Particulier

Nieuwsbrief Zorg 2014 Particulier

Onlangs heeft u van uw huidige zorgverzekeraar het voorstel ontvangen voor het nieuwe verzekeringsjaar. Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om over te stappen van de ene naar de andere zorgverzekeraar. Een uitgelezen kans om op prijs en kwaliteit te vergelijken en uw zorgverzekering aan te laten sluiten op uw persoonlijke wensen.

Met een zorgverzekering via SAA Verzekeringen kiest u voor een hoge kwaliteit aan dekkingen met een ruime keuze uit verschillende verzekeraars en pakketten.

Online zorg vergelijken
Als SAA Verzekeringen staan wij u graag met raad en daad bij. Zo ook met uw zorgverzekering. Om het u nog gemakkelijker te maken, bieden wij u graag de online zorgvergelijker van SAA Verzekeringen aan. Daarmee kunt u op een eenvoudige manier de verzekering selecteren, die op dit moment het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel behandelingen fysiotherapie u wilt en/of u alternatieve geneeswijzen mee wilt verzekeren.

Via onze zorgvergelijker kunt u ook snel en eenvoudig uw nieuwe zorgverzekering afsluiten. De overstapservice regelt vervolgens de opzegging van uw huidige zorgverzekering. U hebt daar dan geen omkijken meer naar.

Voor onze zorgvergelijker klikt u hier

Enkele voordelen van het zorgaanbod van SAA Verzekeringen:

·         Ruime keuze aan dekkingen
·         Maximale premiekorting
·         Helder advies
·         Snelle afhandeling van uw nota’s
·         Persoonlijke benadering
·         Opzegservice huidige verzekering
·         Eigen online omgeving
·         Uitstekende service

Samenwerking
Om de kwaliteit te blijven bieden die u van ons gewend bent, werken wij samen met Aevitae. Aevitae is een specialist in zorgverzekeringen. Zodoende kunnen wij het productaanbod continu afstemmen op de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u begeleiden naar de beste zorgverzekeringsproducten in de markt.

Mijn Aevitae
Met “Mijn Aevitae” heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag online uw verzekering te raadplegen en eenvoudig zelf wijzigingen door te geven. Inloggen kan met de gebruikersnaam. Deze staat vermeld op uw zorgpolis. Mijn Aevitae biedt u de volgende voordelen:

·         Declaraties online indienen
·         Zorgverbruik en resterend eigen risico inzien
·         Gegevens wijzigen
·         Verwerkte declaraties bekijken
·         Het polisblad en de polisvoorwaarden raadplegen
 
Ook het aanvragen van de Combipas (een zorgpas en Europese gezondheidskaart (EHIC) ineen) gaat via Mijn Aevitae. Zo bent u ook tijdens uw verblijf in het buitenland verzekerd van goede hulp.

Contact
Is er hulp en advies nodig bij het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering? Dan kan er natuurlijk contact met ons opgenomen worden. Wij zijn graag van dienst.