Home » Welkom bij MAAT » MAAT Adviseurs » Evenementen

Evenementen

Hoekelumparty 2017
Op 24 mei 2017 ben u van harte welkom op de Hoekelumparty. De party vindt plaats op Landgoed Hoekelum,
Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de rechterzijde van het landgoed bij de ingang naar de Kaasboerderij Hoekelum.

Aanmelden kan via e-mail hoekelumparty@gmail.com.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Maat Adviseurs en Alfa Accountants en Adviseurs geloven in de kracht van lokaal ondernemerschap én het belang om de verbinding tussen elkaar te versterken. Dit doen we onder andere door het organiseren van de jaarlijkse Hoekelumparty.

Tijdens de Hoekelumparty kunt u genieten van de prachtige omgeving van Kasteel Hoekelum en serveren wij u smaakvolle producten.

Agrarische beurzen 2017
Ook dit jaar zal SAA Maat Adviseurs weer met een stand vertegenwoordigd zijn op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, zowel in Hardenberg als ook in Gorinchem. Deze dagen gelden als hét platform voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers.

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen zijn hiermee het trefpunt waar iedereen uit de rundvee-, akkerbouw- en loonwerkbranche uit het gehele land, maar ook België en Duitsland elkaar ontmoet.

Uit ervaringen weten we dat veel van onze relaties het bijzonder op prijs stellen ons ook daar te ontmoeten.

Open dagen
Op vrijdag 17 maart aanstaande zal ook SAA Maat Adviseurs met een stand aanwezig zijn op de open dag bij de familie Bakker te Munnekezijl. Door brand is in 2015 de gehele boerderij verloren gegaan. Dit leidde tot nieuwbouw met onder andere een schuur, voorzien van koelcellen voor pootaardappelen, knolselderij en bloemkool waarbij gebruikt wordt gemaakt van duurzame koeling, een propaan/CO2 installatie, een verwerkingsruimte, een kantine en sanitaire ruimten voor de medewerkers.

Logo
Mariette Hasselaar
Directeur

Tel: 0318 - 596 490
Stuur een e-mail
Bekijk al het personeel