Home » Welkom bij MAAT » Agrarisch » Privéverzekering

Privéverzekering

Als ondernemer heeft u prive ook nog het een ander om te verzekeren. Denk hierbij aan een opstal- en/of inboedelingverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering.

Opstalverzekering

Brand, inbraak of waterschade door een gesprongen waterleiding. U moet er niet aan denken dat het u overkomt. Maar wanneer het toch gebeurt, is het van het grootste belang dat u over een goede opstalverzekering beschikt. Deze verzekering biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van een groot aantal gebeurtenissen die met uw eigen woning te maken hebben.

Inboedel

Kleding, meubels, cd’s of elektronische apparatuur, u staat er niet iedere dag bij stil, maar dit is allemaal inboedel. Tel de waarde hiervan eens op…dan komt u al snel aan een fors bedrag.
Wanneer deze spullen bijvoorbeeld bij een brand of inbraak beschadigd raken of meegenomen worden dan bent u met een goede inboedelverzekering er zeker van dat de financiële gevolgen beperkt blijven. Vaak krijgt u zelfs de nieuwwaarde van uw spullen uitgekeerd!

Aansprakelijkheid

Als mens zijn we niet alleen verantwoordelijk, maar ook in heel veel gevallen aansprakelijk voor de aan een ander toegebrachte schade, zowel materieel als eventueel letsel. Ook de schade die door uw kinderen of uw huisdieren wordt veroorzaakt vallen in de regel onder uw aansprakelijkheid (de kras op de autodeur van de buurman, de hond die iemand bijt, etc.) Om er zeker van te zijn dat de financiële gevolgen van een eventuele aansprakelijkstelling beperkt blijven, adviseren wij u een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren af te sluiten.Verzekeraar regelt dan de schade en vergoedt de aan anderen dan uzelf toegebrachte materiële- en eventuele letselschade.

Wilt u meer informatie die specifiek op uw situatie gericht is neem dan contact met ons op.

Logo
Mariette Hasselaar
Directeur

Tel: 0318 - 596 496
Stuur een e-mail
Bekijk al het personeel